Onze specialisatie

Ieder z’n vak. Of in ons geval: vier stuks. Vier specialismen waarmee we dagelijks veel klanten van dienst zijn: huisstijlen, campagnes, content creatie en websites. 

Specialistische vakgebieden die eigenlijk niet los van elkaar gezien kunnen worden. En daarmee hebben we eigenlijk ook ons vijfde specialisme benoemd: het integreren van alle onderdelen om uw communicatie van a tot z te verzorgen.

Huisstijlen

Niets is zo gezichtsbepalend voor uw bedrijf als uw huisstijl. De uitstraling van uw merk, uitgewerkt in zowel logo, kleurgebruik en typografie tot het beeldmateriaal waarmee u uw merk presenteert. Zelfs uw bedrijfskleding en uw interieur. Kortom: alles wat bepaalt hoe u uzelf in de markt zet ten opzichte van uw concurrenten. Wij zorgen ervoor dat uw identiteit vertaald wordt naar een frisse, verrassende en heldere uitstraling. Een look-and-feel die naadloos past bij u, uw boodschap en vooral: bij uw doelgroep.

Campagnes

Iedereen staat dagelijks bloot aan grote hoeveelheden informatie. In deze overload aan prikkels maken mensen in tienden van secondes hun keuzes. Een knap merk dat zich staande houdt in die dynamiek. En dat is precies waar wij werk van maken met rake campagnes die staan als een huis. Gebouwd op een heldere boodschap en verpakt in een creatief campagneconcept. Een concept dat helder is door eenvoud en is ingericht om jouw campagnedoelen te bereiken. En niet te vergeten: dat de eigenheid van jouw merk-DNA draagt en de wereld om zich heen voor even doet vergeten.  

Content creatie

Content is de brandstof van uw communicatie. Of het nu gaat om copy, film, animatie of fotografie: hoe relevanter en sterker de content, des te harder uw merk gaat. Hoe dit eruitziet? Dat verschilt natuurlijk van merk tot merk. Toch heeft alle succesvolle content een gemeenschappelijke factor. Het sluit naadloos aan op uw merkstrategie, het komt snel tot de kern en spreekt de taal van de markt. En bovenal: het verrijkt uw doelgroep. Of het nu inspireert, informeert of activeert. En wat het doel ook is: wij zorgen dat de content raak is. 

Websites

Online is leading in de hedendaagse communicatiemix. En die rol zal alleen maar groter worden. Uw doelgroep wordt namelijk steeds mobieler en informatie is overal te vinden en te krijgen. Het succes van online valt of staat daarom met de vindbaarheid en usability van de applicatie. Hoe vindt de doelgroep mij? Welke zoektermen worden gebruikt? Hoe navigeert iemand door mijn website? En hoe vindt de klant zijn gewenste informatie? Of het nu gaat over een website, een app, social media, e-bannering, e-mailing, Google Adwords of het optimaal schrijven van SEO-teksten voor de zoekmachine. Wij zorgen ervoor dat uw communicatie altijd actueel en helder in beeld is.

Gebieds- en vastgoedpromotie

Al jaren bouwen projectontwikkelaars uit heel Nederland op de kennis, creativiteit en ervaring van Publik. Ze weten ons te vinden voor onderscheidende promotie, verkoopstrategieën en communicatie naar investeerders, ondernemers en potentiële kopers … Kortom: alles om vastgoed op een unieke wijze in de markt te zetten. Daarbij denken we altijd vanuit de kracht van de locatie en gaan we uit van zowel vastgoed- als gebiedspromotie. En altijd hebben we als ultiem doel: een project dat al volledig verkocht is, voordat de eerste steen is gelegd.

Online promotie platform

Meer klanten, een betere naamsbekendheid, meer bezoekers op uw evenement of meer volgers via social media? Het begint allemaal met doelgerichte consistente communicatie. Met een professionele uitstraling en de inzet van de juiste communicatiekanalen. Met ons online promotieplatform GoCampaign maakt u hier snel en eenvoudig werk van. Via social media en banners tot DM en alle andere on- en offline kanalen. Kortom: alles om uw merk stevig op de kaart te zetten. En vooral: te houden.

Hoe we voor u het verschil maken?

Ieder merk heeft zijn eigen identiteit en eigen ambities. Net als uw organisatie. Het mooie daarvan? De strategie, huisstijl of campagne die we voor u realiseren, is net zo uniek als uw merk-dna. Want alleen met maatwerk maak je echt het verschil. Hoe dat er voor u uitziet? 


Bekijk hier ons werk