helder door eenvoud

helder door eenvoud

Home / Portfolio / Huisstijlen / Vlisco

Het bezitten van een digitale huisstijlhandleiding is van onschatbare waarde

Voor Vlisco Helmond hebben we als bureau de corporate identiteit een frisse update gegeven en richtlijnen omtrent deze nieuwe look en feel vastgelegd in een digitale huisstijlhandleiding. In deze digitale huisstijlhandboek kunnen medewerkers, partners, en leveranciers
de benodigde onderdelen van een huisstijl vinden en downloaden voor gebruik. Denk hierbij aan logo’s, lettertypen, kleuren, patronen, afbeeldingen, icoontjes en illustraties. Maar ook aan sjablonen voor on- en offline correspondentie, zoals Microsoft-sjablonen, Mailchimp-sjablonen, en sjablonen voor folders en zelfs narrowcasting.

Het bezitten van een digitale huisstijlhandleiding is van onschatbare waarde voor het behouden van een consistente merkidentiteit en het vermijden van verwarring bij alle belanghebbenden. Het zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit en de merkrichtlijnen op de juiste manier kan toepassen.

Vragen of meer info over deze case?
Heeft u ook behoefte aan het opfrissen van uw huisstijl? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Branding

• Huisstijlontwikkeling • Huisstijlhandboek