Van beleving tot beweging

Publik is een klein creatief bureau dat het verschil maakt met sterke communicatie. Door uit te gaan van uw merkessentie, door een impactvolle merkbeleving te creëren en deze door te vertalen in een volledige huisstijl, een waanzinnige website en activerende campagnes! Kortom: het volledige traject voor uw merkcommunicatie. Groots in impact en krachtig in zijn eenvoud. Zo brengen wij uw organisatie naar de "next level".

Deze denk- en werkwijze wordt samengevat in vier pijlers die samen ons merkprogramma ‘van beleving tot beweging' vormen. Een aanpak die werkt voor ieder merk. Van groot tot klein.

Merkessentie

Succesvolle merkcommunicatie begint bij de kern van uw organisatie. Een koers met duidelijke, afgebakende keuzes. Over wie u bent, wat u doet en voor wie.


lees verder

Merkbeleving

De merkessentie is het fundament voor de verdere vertaling in beeld, verhaal en gedrag, ook wel uw uitstraling genoemd.


lees verder

Merkactivatie

We leven in een wereld waarin iedereen vluchtig scant, swiped en klikt. En waar mensen in tienden van secondes keuzes maken.


lees verder

Merkautomatisering

Hoe maken we van merkactivatie een vliegwiel dat in rap tempo versnelt?


lees verder

Gaan we er samen voor?


U zoekt een bureau dat het verschil maakt met sterke communicatie? Dat groots en flexibel schakelt met korte lijnen? Waar creativiteit en flexibiliteit voorop staan? Dan is het tijd om een afspraak te maken. Want succesvol samenwerken begint met een goed gesprek!

Bel 040 7820 842 of mail naar:

info@publik.nl


Contactpagina